dissabte, 21 de març del 2015

Cifu, descansa en jazz

Programa 287

L'enorme figura què per la difusió del jazz a l'estat espanyol ha estat - com resulta de dur parlar d'ell en passat! - la figura de Juan Claudio Cifuentes, feia inevitable que li férem un homenatge

I hem pensat que quina manera millor de fer-ho que escoltar-lo a ell. Així doncs el programa de hui, de manera excepcional, el va a fer el mateix "Cifu". Anem a escoltar el darrer programa gravat pel mestre, sense cap més comentari;  ja se n'han fet, pense, tots els possibles.

Així doncs, hui poca cosa més que dir. En aquests enllaços pense que hi ha dos interessants materials al voltant de la figura del mestre desaparegut: una entrevista molt fresca i un enllaç a la pàgina dels seus programes, per si de cas alguna persona, dels nostres oients habituals, no l'escoltava amb  assiduïtat, pecat del qual, ja vos dic, haureu de confessar-vos per ser pecat quasi mortal, si és que us agrada el jazz i voleu aprendre les mil i una curiositats i detalls tècnics que el "Cifu" ens ensenyava.

Gràcies per tot, Cifu, i que, allà on estigues, les ànimes que hi siguen puguen gaudir de la teua saviesa musical com ho hem fet ací, a la terra.

Sic tibi terra levis