dijous, 1 de desembre del 2016

La música "diferent": Malandro Club-2

Programa 360

Ja a l'entrada anterior varem dir, crec, quasi tot el que calia dir sobre aquest disc i sobre aquest atípic programa sobre Malandro Club. El canvi de format, en aquest cas, crec que estava plenament justificat. Escoltar a dos músics en conversa sobre com es construeix la seua música crec que és una experiència que, almenys per a mi, ha resultat enormement estimulant.

Tan sols afegiré quelcom que no ha tingut espai per a entrar al programa. En un moment determinat els hi vaig dir que perquè no presentaven esta meravella d'originalitat i creativitat als "Grammys Latinos". Si l'Alejandro Sanz se n'ha endut un grapat, amb molt més de mèrit ho hauria de tindre gent com esta.

La resposta, sorpresa, ha estat primer el de dir-me "però, existeix això dels Grammys Llatins?", dit amb tota la ingenuïtat del món, de veres no ho sabien. Després han vingut comentaris del caire de que no sabien com fer-ho, que si caldria dedicar-li un temps que ells estimen més dedicar a la música,...

Aquest són els músics que m'interessen. Conste que hi ha algun Grammy Llatí, que espere posar-vos pròximament, que té vàlua, però, com tot en esta vida, t'ho tens que saber "montar".

Per a que pugeu escoltar més música del Gorka Hermosa, original, variada (del rock al flamenc, del minimalisme a l'emotivitat del Gernika, que vos recomane enormement) punxeu els enllaços i escoltareu música original... i de qualitat sense "posar-se  monyos".

Gaudiu-ho