dissabte, 3 de novembre del 2018

DISCULPA

ACTUALITZACIÓ2: La situació tècnica que ha fet que no es publicaren comentaris a aquest blog s'ha resolt completament, de manera que, a poc a poc, aniré plenant, de manera breu, això sí, els enllaços als programes que no vaig poder fer. El programa 447 ja tindrà el seu comentari. Gràcies per la vostra paciència.
17/12/2018

ACTUALITZACIÓ: Sembla que les coses van regularitzant-se. A poc a poc (no tinc massa temps), aniré actualitzant el podcast amb els comentaris habituals. Gràcies per la vostra paciència

E.P.
 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Estimada gent, poca o molta, que escolta aquest programa des del web.

Des de fa un mes, aproximadament, estic tenint problemes amb el servidor d'internet on es dipositaven els programes per a que es pogueren descarregar. Sembla que l'empresa o ha tancat o està a punt de fer-ho i no hi tinc accés ni forma de comunicar amb ells.

Estic tractant de resoldre el tema contractant amb un altre proveïdor d'internet, però això duu temps i feina.

Els programes, mal que bé, estan podent escoltar-se a la ràdio als horaris habituals, recordeu, dijous a les 16 hores i dissabtes a les 23'30 hores, al 104.4 de l'FM, a València ciutat i rodalies y a la web de Ràdio Klara en "Streaming" (www.radioklara.org).

Igualment podeu escoltar-los o descarregar-los des de l'Ivoox de Ràdio Klara i en la pròpia web de Ràdio Klara en els apartats dedicat al nostre programa. No es poden veure els comentaris, lamentablement, però la música què és allò important sí es pot escoltar i descarregar a aquest enllaç, això sí, amb un cert retard, una setmana o dues...o una mica més.

https://www.ivoox.com/podcast-camins-musica_sq_f118155_1.html

Espere trobar prompte un nou servidor i continuar en contacte amb vosaltres.

Disculpeu les molèsties, però "Els camins de la música" no s'ha rendit.

Tornarem!!

Gràcies per la vostra paciència.

E. P.