dimarts, 2 de gener del 2024

Per quant de temps els caldrà suportar als palestins tanta mort!?

 Programa 658

 

Les paraules no són prou, ja ho sé, però és l'única cosa que molta gent tenim, amb ràbia i impotència, per demanar que el carnatge que està ocorrent no sols ja a Gaza com a situació més destacada, sinó a tota Palestina, s'ature.

Torne a maleir als dirigents israelians -encara que ja sé que hi ha gent dintre d'Israel que està protestant per esta bogeria- però també als qui, com els governs del món occidental i "democràtic", amb esment destacat del dels Estats Units de Nord Amèrica, estan fent rics als fabricants d'armes amb l'abundant sang palestina, sense que se'ls moga ni un pèl del cap.

No sé quant de temps durarà aquesta salvatjada, que m'avergonyeix com a membre de l'espècie humana. Tan sols espere que, quan es puga, quan algun dirigent mundial amb una mica de dignitat ho decidisca, es jutge a aquests assassins per les salvatges accions que estan fent.

Esta vegada, pense, la situació és tan extremada, tan evident, gràcies al sacrificat treball de periodistes -entre els quals es compten més morts també que en cap guerra recent anterior- que ningú podrà creure les mentides com les escampades a la segona guerra d'Iraq, quan Aznar, sense despentinar-se i amb veu campanuda va dir: "Em poden creure, a l'Iraq hi han 'armes de destrucció massiva'".

Com diu Llach

"Assassins de raons, de vides; que mai no tingueu repòs en cap dels vostres dies i que en la mort us perseguesquen les nostres memòries".

Que aixina siga