dissabte, 28 de març del 2015

La Sant Andreu Jazz Band en la seua salsa: entrevista a Joan Chamorro-1

Programa 288

No és la primera vegada que anem a parlar en aquest programa de la Sant Andreu Jazz Band, però en aquest cas aportem un testimoni de primera ma.
En el marc d'un mini-festival de Jazz celebrat a Torrent a finals del mes de febrer passat, varem tindre l'oportunitat de veure'ls en directe.

Aprofitàrem l'ocasió per entrevistar al seu director/factòtum, el Joan Chamorro.

La música que escoltarem serà la del disc anomenat "Jazzing 3", un dels recopilatoris que, amb freqüència aproximadament anual, treuen com una mena de testimoni de com van fent-se les coses. Les músiques provenen d'actuacions en directe de la formació, en el cas del "Jazzing 3"  de l'any 2011, tretes a la llum el 2012. Al disc compten amb la col.laboració de Terell Staford, Wycliffe Gordon, Jesse Davis, Ricard Gili, Josep Traver, Esteve Pi

Podreu escoltar les declaracions del propi Chamorro, extretes de l'entrevista que li varem fer al "hall" de l'Auditori de Torrent, moments abans que començara l'actuació.

Com a complement de l'entrevista i del propi programa, podeu fer una ullada al "YouTube" que està farcit de filmacions d'actuacions d'aquesta colla de xiquetes i xiquets, de entre 6 i 18 anys, i veure com es mouen en l'escenari i com actuen amb una professionalitat realment admirable.