dissabte, 7 de setembre del 2013

Començant la sisena temporada amb els nostres favorits


Programa 223

Amb aquest programa encetem la sisena temporada!! d'Els Camins de la Música a Ràdio Klara. 

Quan ja fa cinc anys vaig començar, en part per gust i en part per "tapar" un forat què, al meu entendre, hi havia a la programació de Ràdio Klara.

No sé si l'audiència ho haurà estimat aixina. Almenys les visites a aquest podcast-web indiquen que hi ha una certa gent que se'ls baixa. Moltes gràcies perquè des d'esta part del micròfon un no sap si està parlant-li a l'artefacte o si alguna persona està gaudint -com jo- en escoltar una sèrie de músiques que no s'escolten a cap altre programa de l'emissora ni de la majoria de les comercials a l'ús, no, almenys, de forma regular. Gràcies per l'escolta, doncs.

I com una forma de reafirmació de les directrius del programa, anem a fer el primers d'esta sisena temporada dedicats a recordar les "icones" que per a nosaltres, representen les cimeres de la música culta, el jazz i d'eixes altres un poc indefinibles però que beuen d'ambdues o són, directament, "rares" però amb qualitat.

El programa de hui va dedicat a dos dels grans pares de la música culta occidental, Beethoven i Mozart, amb peces ben conegudes, a l'estil d'un concert de diumenge a la plaça del poble, però, això sí, en la versió  del director i orquestra segurament més carismàtics de l'actualitat, la Filharmòmica de Berlin  dirigida per Sir Simon Rattle.