dijous, 10 de juny del 2021

La nova fornada de SEDAJAZZ: Jove Big Band Sedajazz

 Programa 554


Un any més, les xiquetes i els xiquets que estudien música a l'alqueria Coca, seu del projecte SEDAJAZZ fan el seu "treball de final de curs" amb la gravació d'un disc on es pot copsar el treball, l'excel·lent treball fet al llarg del curs. 

Per a una persona, com jo, que ama la música, el fet de comprovar que hi ha futur, que hi ha gent que es preocupa de formar nova gent i de que hi ha gent jove, molt i molt jove en aquest cas, endinsant-se en aquest món meravellós de la música que tanta falta fa en aquest món embogit que vivim, és una enorme alegria. I per altra part, és una satisfacció que ací, al costat de casa, hi ha persones que se n'ocupen de donar continuïtat a aquest meravellós projecte anomenat SEDAJAZ, per nodrir de saba nova aquest art sense paraules, aquest llenguatge universal, que és capaç de ser fet i entès per tothom arreu del món.

Moltes felicitats als membres de SEDAJAZZ i, en aquest cas, especialment, a les personetes que donen vida a aquest testimoni del seu treball. Per cert que, com a curiositat, esta novetat no m'ha arribat en format de vinil ni de CD, una memòria USB és el mitjà del qual he pogut extreure la música que escoltareu al programa. 

El futur el tenim ja davant...en tot.


Ací podeu veure l'actuació completa en imatge al YouTube